KategoriResmi
Yazar : Dib
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9789751966667
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
 DUALARIMI ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

DUALARIMI ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

KİTAP HAKKINDA

Ju ofrojmë një vepër, në të cilën gjenden duatë e Pejgamberit tonë, Muhammed (s.a.s.) dhe të gjithë pejgamberëve të tjerë, po ashtu edhe shembuj duash që mund ti shprehni gjatë jetës së përditshme. Po ashtu është një vepër e pasur në aspektin e ilustrimeve, të cilën do e lexoni me kënaqësi.