KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
YUSUF PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

YUSUF PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Tregimi i Jusufit është një tregim që nisi nga prehëri i babait në pus, nga pusi në saraj, nga burgu më në fund në detyrën e tij si pejgamber. Tregimi i Jusufit, që njihej me bukurinë dhe moralin e tij, si dhe me aftësinë e komentimit të ëndrrave, është përgatitur me një mënyrë tregimi të thjeshtë dhe të bukur.