KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
YUNUS PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

YUNUS PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Allahu i dha një detyrë Junusit, ti ftonte banorët e qytetit Ninova në besimin në Allah dhe t’iu tregonte se duhet të falënderonin vetëm Atë! Kjo ishte një detyrë e vështirë! Ninovasit nuk ia vunë veshin fare Junusit. Më pas Junusi bëri një gabim dhe përfundoi në barkun e peshkut. Tregimi në vijim? Tregimi i Pejgamberit Junus pret të bashkohet me ty!