KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
SÜLEYMAN PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

SÜLEYMAN PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Pejgamberi Sulejman dinte gjuhën e zogjve. Allahu kishte ofruar në shërbimin e tij erën dhe xhindët. Sulejmani kishte një ushtri të madhe dhe një pasuri shumë madhështore. Edhe ai, ashtu si pejgamberët e tjerë, i thirri njerëzit të besonin në Allah. Nëse je kureshtar të njohësh historinë e Pejgamberit Sulejman, ky libër me stil të thjeshtë dhe të bukur të pret ty.