KategoriResmi
Yazar : Dib
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9751937078
E-Kitap : PDF
Arrow
PEYGAMBERİMİ ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

PEYGAMBERİMİ ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

KİTAP HAKKINDA

Tё dashur vogёlushë! Feja jonё ёshtё Feja Islame, pejgamberi ynё ёshtё Muhamedi a.s. dhe libri ynё i shenjtё ёshtё Kurani. Nёse i besojmë Allahut, e duam Pejgamberin dhe, nёse praktikojmë urdhrat e Kuranit, -atёherë do tё jemi tё lumtur dhe të shpëtuar. E, pra, ne duhet ta njohim mirë Pejgamberin tonё, ta duam atё shumё dhe duhet ta kemi shembull pёr veten tonё. Libri qё keni nё dorё, ёshtё përgatitur qё t’ju ndihmoj për kёto çështje. Shpresojmë se do ta pëlqeni dhe se do ta lexoni me shumë dёshirё. Ju jeni e ardhmja jonё dhe ne ju duam shumё...