KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
MUSA PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

MUSA PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

O fëmijë, si thoni të mësoni tregimin e Pejgamberit Musa, i cili shpëtoi si rezultat i mrekullisë së Allahut nga Faraoni, i cili i vrau djemtë e sapolindur, që u rrit në sarajin e Faraonit dhe që tregoi mjaft mrekulli me shkopin e tij në këtë libër të shkruar me një gjuhë të thjeshtë dhe të bukur?