KategoriResmi
Yazar : Osman Egin , Hüseyin Göresin
Yayın Evi : DİB
Yayın Tarihi : 2019
Basım Dili : Arnavutça
E-Kitap : PDF
Arrow
KURAN ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

KURAN ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

Osman Egin

Hüseyin Göresin

KİTAP HAKKINDA

Duam çdo gjë që krijoi Zoti ynë; duam njerëzit, kafshët dhe natyrën. E dimë se jemi përgjegjës ndaj tyre dhe përpiqemi të realizojmë detyrat me aq sa mundemi. Fëmijë të dashur! Shpresojmë se do ta pëlqeni këtë vepër, në të cilën ju paraqesim librin tonë, Kur’anin Famëlartë. Do të mundohemi t’ju prezantojmë me librin tonë të bekuar dhe me bukuritë e tij. Le ta lexojmë atë, sepse sa më shumë e lexojmë, aq më shumë do të zbukurohemi. Le të ndërtojmë të gjithë së bashku një botë të bukur. Ju jeni e ardhmja jonë dhe ne ju duam..."