KategoriResmi
Yazar : Osman Özbağçe
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9751937914
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
KİTABIMI ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

KİTABIMI ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

Osman Özbağçe

KİTAP HAKKINDA

"Duam çdo gjë që krijoi Zoti ynë; duam njerëzit, kafshët dhe natyrën. E dimë se jemi përgjegjës ndaj tyre dhe përpiqemi të realizojmë detyrat me aq sa mundemi. Fëmijë të dashur! Shpresojmë se do ta pëlqeni këtë vepër, në të cilën ju paraqesim librin tonë, Kur’anin Famëlartë. Do të mundohemi t’ju prezantojmë me librin tonë të bekuar dhe me bukuritë e tij. Le ta lexojmë atë, sepse sa më shumë e lexojmë, aq më shumë do të zbukurohemi. Le të ndërtojmë të gjithë së bashku një botë të bukur. Ju jeni e ardhmja jonë dhe ne ju duam... "