KategoriResmi
Yazar : Dib
Yayın Evi : DİB
Yayın Tarihi : 2018
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 978975196865
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
KENDİ DİLİNDEN FETÖ ARNAVUTÇA

KENDİ DİLİNDEN FETÖ ARNAVUTÇA

KİTAP HAKKINDA

Në këtë punim, me qëllim që të informojmë popullin dhe ta ndërgjegjësojmë atë kundër abuzimeve që mund të bëhen mbi kontekstin ‘fe’, është paraqitur një përzgjedhje nga thëniet dhe qasjet në fjalë, të cilat bien ndesh me burimet themelore të dijes në Islam dhe me traditën islame. Në këtë përzgjedhje synohet që lexuesi, qasjet devijuese në fjalë, t’i njohë në një trajtë të qartë pikërisht nga shprehjet e kreut të liderit. Në mënyrë që punimi të lexohet dhe të kuptohet më lehtësisht, në vend të analizave të gjata shkencore, jemi mjaftuar me sqarime të shkurtra.