KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
İBRAHİM PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

İBRAHİM PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Mendoni një fëmijë të vogël, babai i të cilit ndërton idhuj dhe të gjithë që ka përreth adhurojnë idhujt. Sipas jush, ai fëmijë i vogël, a mund ta gjejë Allahun duke përdorur arsyetimin? Ibrahimi, me lejen e Allahut, e gjeti Krijuesin e tij. Pjesën tjetër e gjeni në tregimin tonë...