KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9789751969859
E-Kitap : PDF
Arrow
İBADETİM ARNAVUTÇA

İBADETİM ARNAVUTÇA

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Vepra e dytë me titull “Adhurimi im”, si vepra e dytë e serisë së titulluar “Informacione themelore për Islamin”, është përgatitur sipas programit mësimor të Informacioneve Themelore të Fesë Islame, me qëllim që të ofrohet si tekst mësimor në kurset e hapur nga Kryesia e Çështjeve Fetare të Turqisë. Vepra fokusohet mbi temën e adhurimit, si një ndër parimet themelore të fesë islame. Janë trajtuar tema si përkufizimi i adhurimit, qëllimi dhë rëndësia, përfitimet e adhurimit tek njeriut, pastërtia, namazi, agjërimi, ndarja dhe solidariteti në Islam, zekati, sadakaja, haxhi, kurbani, duaja dhe pendimi.