KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
E-Kitap : PDF
Arrow
HZ. MUHAMMED (ARNAVUTÇA BROŞÜR)

HZ. MUHAMMED (ARNAVUTÇA BROŞÜR)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Kjo broshurë, ka të bëjë me Pejgamberin Muhammed (s.a.v.), Pejgamberi i fundit i dërguar nga Allahu për njerëzimin. Flitet për jetën e Pejgamberit Muhammed (s.a.s.) para pejgamberllëkut dhe bërja e tij pejgamber me marrjen e shpalljes së parë. Kjo broshurë diskuton po ashtu karakteristikat morale të tij dhe riformësimi që ai i bëri shoqërisë në të cilën ishte dërguar.