KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
E-Kitap : PDF
Arrow
HZ İSA PEYGAMBER (ARNAVUTÇA BROŞÜR)

HZ İSA PEYGAMBER (ARNAVUTÇA BROŞÜR)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Kjo broshurë flet për Isain (a.s.), i cili për muslimanët është një pejgamber (i dërguar). Shpjegohet lindja e Isait (a.s.) nga Merjemja (a.s.), pa baba dhe mrekullitë që ai i posedonte si pejgamber. Broshura sqaron se Isai (a.s.) ishte vetëm një njeri, rob i Allahut dhe pejgamber dhe nuk vdiq në kryq për të shlyer ndonjë mëkat.