KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
EYYUB PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

EYYUB PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Pejgamberi Ejjubi humbi çdo gjë, përveç bashkëshortes së tij, si kafshët, shtëpinë, fëmijët dhe po ashtu edhe shëndetin. Shprehu durim ndaj çdo gjëje që i ndodhi duke thënë, “Allahu i dha, Allahu i mori”. Si thua të mësosh edhe ti durimin nga tregimi i tij?