KategoriResmi
Yazar : Dib
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9751935954
E-Kitap : PDF
Arrow
DİNİMİ ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

DİNİMİ ÖĞRENİYORUM ARNAVUTÇA

KİTAP HAKKINDA

Dëshira jonë është që t’i gëzohemi mirësive, që të ruhemi nga të këqijat, që zemra jonë të bëhet endjeshme aq saqë të mos mbysim as një buburrec dhe t’i përvetësojmë të gjitha këto. T’i përdorim preferimet (parapëlqimet) tona për të mirë... Këto janë përgjegjësitë tona dhe edhe ju jeni në gjendje të merrni përgjegjësi. Ne ju besojmë juve dhe ju kushtojmë shumë rendësi. Rrituni me dashuri dhe ecni me shpresë drejt të ardhmes.