KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
DAVUD PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

DAVUD PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

: A jeni gati të lexoni tregimin e Pejgamberit Davud, i cili këndonte këngë me dua dhe ilahi shumë të bukura me zërin e tij të bukur, që ishte më i dobëti dhe më i pafuqishmi mes vëllezërve të tij, mirëpo që me llastiqe gjuetish mposhti sovranin e keq, Xhalutin?