KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9786057730916
E-Kitap : PDF - ePUB
Arrow
ADEM PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

ADEM PEYGAMBER (ARNAVUTÇA)

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Mendoni një fabrikë që prodhon miliarda karamele në qindra mijëra ngjyra, forma dhe shije të ndryshme. E njëjta fabrikë, teksa i bën të gjitha këta punë, ndërkohë bën edhe ujëra të gazuar shumë të shijshëm. Madje dhjetëra mijëra lloje... A mendoni se ekziston një fabrikë e tillë? Sipas meje jo! Mirëpo në fabrikën e quajtur tokë ndodhin gjëra shumë më të pabesueshme se kjo. Në veprën me titull “Fabrika e Mrekullive” tërhiqet vëmendja mbi mësimet e meditimit në lidhje me ngjarjet e natyrës në sipërfaqen e tokës. Theksohen madhështitë e tokës, bletëve, pemëve, zogjve, kokrrizave të rërës që ne i shohim si të zakonshme. Në punimin ku jepen mësime meditimi në shoqërinë e të vërtetave shkencore me një stil metaforik, citohen edhe ajetet në lidhje me temat përkatëse.