KategoriResmi
Yazar : Komisyon
Yayın Evi : DİB
Basım Dili : Arnavutça
ISBN : 9789751969354
E-Kitap : PDF
Arrow
 PEYGAMBERİM ARNAVUTÇA

PEYGAMBERİM ARNAVUTÇA

Komisyon

KİTAP HAKKINDA

Vepra “Pejgamberi im”, si vepra e tretë e serisë “Informacione Themelore për Islamin”, ashtu siç kuptohet edhe nga titulli, trajton temën dhe moralin e bukur të Pejgamberit tonë. Në vepër trajtohen kushtet sociale të ambientit ku lindi dhe jetoi Muhammedi (s.a.s.), para se ti jepet detyra si Pejgamber, situata kulturore dhe jeta fetare, Periudha e Mekës në kohën kur ishte Pejgamber, hixhreti në Medine dhe veprimtaritë e realizuara atje.